четверг, 24 августа 2017 г.

Від клубу інвесторів до клубу пенсіонерів.


Як і раніше, ми крокуємо від одного обєднання (клубу) до іншого. На моїй пам’яті їх було кілька і різних. Але про що не йшлося б, чого ми спочатку навіть не розуміли, все одне, будь-яке питання зводилось до грошей. Зацікавлених у фінансовому зростанні, завжди було багатенько.
Перше обєднання трохи нахабно назвали клубом мільйонерів, а згодом, більш помірковано перетворили на клуб інвесторів. Десь на теренах 2005-2007 років, велике бажання було – заробляти якнайбільше, і це гуртувало людей навкруги «Центру фінансового здоров’я». Двічі на тиждень, ми обговорювали інвестиційні інструменти, запрошували працівників фінансових компаній з їхніми презентаціями і школами фондової чи то банкової грамоти. Звичайно, інвестували і самі, але - більше на власний розсуд і можливості. Та, правду сказати, тоді і грошей у людей було значно більше, не порівняно з нинішніми часами.
Тепер же ми прийшли до ідеї забезпечення собі і рідним не зверхбагатства а лише достойного пенсійного добробуту. Економіка занепадала, капітали розтанули, струмки доходів змільнили… .
До чого ж на черговому оберту спіралі ми прийшли, - деградації чи зростанню? Попри всі негаразди, основним набудком є наш досвід і здоровий глузд.
Головний принцип КБК (кеш-бек-клубу) пенсіонерів лишився незмінним: «Обговорювати - спільно, інвестувати – особисто». 
Нові дві літери КБ (кєш-бєк) у назві клубу пенсіонерів означають тепер, що він озброївся  надихаючим інструментом – кєш-бєк: тепер кожна наша купівля фінансового продукту чи послуги, нагороджує нас поверненням 1-5% від їх вартості.  Крім того, чекає нас нагорода, коли покупку робить будь-хто з нашої особистої групи наслідувачів. Вони залучаються до клубу і групи дуже просто, - власним прикладом, - не треба ні вмовлянь, ні переконань, ні загроз, ні залякування, бо ніхто у тверезому розумі,  добровільно не відмовиться від такого щастя, як кеш-бек.
Що таке відсоток 1-5% від вартості покупки, - це багато чи мало?
-         Коли це накопичувальна пенсійна програма (як, наприклад, НПФ, НСЖ), він збільшує власну рокову доходність на  цілих 1-5% , що збільшує підсумковий капітал  і збільшує пенсійні або страхові виплати;
-         Коли це вартість захисту здоровя, житла, автотранспорту, інших майнових і фінансових втрат, то сам захист стає більш доступним, здешевілим;
-         Коли це освітна фінансова послуга, то ми розумніємо більше, а витрачаємо менше;
-         Коли переводиться значна сума з  іншого НПФ чи банку до нашого фонду, то навіть 1% від 10-100 тис грн., - вже приємний сюрприз.
Колишній  клуб інвесторів був платним, а нинішній – ні. Аби стати учасником КБК, достатньо купити собі хоча б один з фінансових продуктів з асортименту клубу. Для цього не обовязково навіть жити в Дніпрі, - можна чудово робити покупки на відстані. Головне, завчасно повідомити нас, маючи при тому на увазі, що наш асортимент хоч і зростає, але – не до безлічі; бо спочатку має відбутись договір між продавцем даного продукту з самим КБК.
І будьте певні, що до КБК пенсіонерів миттєво вистроїться довжелезна черга з бажаючих продати нам товар чи послугу, особливо,  у нинішніх умовах, коли покупців значно менше від самих продавців. Не понесуть до нас хіба що ті продукти, що негпоні і не варті нашої уваги, бо до них буде особливо уважна прискіплива перевірка і випробування. В нашому КБК будуть присутні лише найкращі, надійні, безпечні фінансові програми.
Для того, щоб стати учасником КБК пенсіонерів, не обовязково придбувати навіть один продукт, дуже вони скоро вони вам неодмінно сподобаються і знадобяться.  Натомість, ви можете поступово збільшувати свою групу, яка може вас опередити і скоріше внести перші бали до вашої скарбнички, бо розмір кеш-беку прямо залежить від кількості групових покупок. На першому етапі, достатньо повідомити нас про ваше бажання і склад вашої групи. А подивіться-саме на табличку відповідності: підрахунок ведеться не від кількості учасників групи, а разом від їх загальних покупок.
Кільксть особистих або груповых покупок фінансових продуктів за весь час, починаючи з 07.04.17р.
Розмір кеш-бек від групових покупок
От 1 до 10
1%
От 11 до 50
2%
От 51 до 100
3%
От 101 до 300
4%
От 301 до 600
5%



Комментариев нет: