воскресенье, 31 мая 2015 г.

На заміну спецпенсій прийде НПФ.




За повідомленнями ЗМІ, з 1 червня 2015 року ПФУ припинив призначення спеціальних (читай, завищених) пенсій народним депутатам, міністрам, прокурорам, митникам та іншим державним чиновникам.

Цей крок до справедливості не вітають хіба що самі чиновники. І дарма, як я думаю. Розміри їхньої зарплатні все одно залишаться значним,відповідно, пенсійні відрахування теж будуть чималеньки, тож і державні пенсії будуть виглядати краще за більшість.

Тепер Недержавні пенсійні фонди(НПФ) будуть раді бачити іх у своїх рядах. Великі зарплати дозволять робити значні пенсійні внески, що з часом компенсує всі втрати від скасування спецпенсій.

До того ж, нетрудові доходи (а як же чиновнику без них?) можна буде не засвічувати а автомобілях і нерухомості, а сховати у тіх же НПФ. При чому, не тільки на своє ім'я, а також на імена дітей, подружжя і інших родичів, особливо (Увага!) батьків.

Виявляється, пенсійні накопичення не підлягають конфіскації навіть за рішенням суду і до кінця життя залишаються у власності учасника фонду, а після його смерті переходять до спадкоємців. Ось так: хочете зберегти не зовсім чесно зароблені гроші, покладіть їх у НПФ на своїх батьків.

Читайте такох: "Перш, ніж говорити про НПФ".


Комментариев нет: