среда, 24 июня 2015 г.

Дивна енергія Однокласників.



Розмови про те, що все у світі є енергією, стали звичними навіть серед людей, далеких від науки. Але далі розмов справа не рухається, бо ніхто не знає, як ту енергію приборкати і використати на власне і суспільне благо. Принцип, давати те, що хочеш отримати, діє хіба що у вуличній бійці, а великі війні вже давно є несиметричними і гібридними.

Підказку дає, створений сонячними випромінюванням, енерго-інформаційний привід планети Земля.  Стежачи за потоком сонячної енергії на Землю,  ми не спостерігаємо збільшеного чи навіть такого ж потоку у зворотному напрямку. Зате, завдячуючи цьому потоку, ми не можемо не звернути увагу на розквіт різноманітних форм планетарного життя.

Звісно, ніякої містики тут немає; життя творить не первинний потік, а ієрархія численних вторинних контурів енергії. Різних енергій. Вченими нараховані біля 200 суто фізичних ефектів відтворення одного виду енергії на основі потоку іншого її виду. Найпростіші з відомих варіантів, - так звана, термодинамічна пара або кругообіг води в природі. Більш докладно, це описано в циклі «Енергетична теорія достатку»: http://pensioneriya.blogspot.com/2015/03/blog-post_15.html.
Ми теж здатні не тільки знаходити і використовувати на свою користь подібні ефекти, але і відтворювати їх.

Кілька днів тому, я мав зустріч зі своїми однокласниками. Звичайно, витратив немало енергії на спілкування, і теоретично, мав би (як фізично, так і психічно) дещо виснажитись, і потім насилу входити в звичний ритм життя. Могли бути втрачені і деякі фінансові позиції.
На моє здивування, все відбулося навпаки: і сили не було втрачено, і ділові успіхи не забарились, і нових ідей не забракло.

 Тож, я вимушений сприйняти неочікувані позитивні процеси, як очевидний наслідок викиду власної енергії під час цієї зустрічі. Думаю, певну роль зіграло також повне виключення з поточного життя, хоча цей феномен і без того відомий багатьом з читачів.

Тепер я припускаю, що певний сенс існує також в надмірному, на наш погляд, захопленню соціальними мережами і навіть компютерними іграми. Назвати подібну поведінку хворобою, означає уникнути необхідності шукати дійсну причину того, що відбувається.

Можливо, на даному етапі розвитку, ми не здатні прогнозувати, які саме енергетичні потоки утворяться внаслідок тих чи інших наших дій. Але ми можемо зрозуміти, що всі вони між собою пов’язані і витікають один з одного.

До чого я це кажу? Памятаєте, в матеріалі «Инвестировать – это управлять» http://pensioneriya.blogspot.com/2014/06/blog-post_6629.html,  я визначив сім напрямків такого управління або сім життєво важливих для нас ресурсів. Тоді я писав, що кожна людина має вибрати пріоритетні для себе ресурси і напрямки, щоб саме їх наділяти постійною увагою. 

Наразі, цю тему можна дещо розвинути. Тепер, щоб заробити гроші, не обовязково інвестувати в фінансові активи; їх можна легко отримати, управляючи зовсім іншим життєвим ресурсом. Яким саме? Думаю, що за певних умов (з урахуванням власних особливостей), – будь-яким.


Ось вам – поле для творчих експериментів: творіть, вигадуйте, пробуйте.

Комментариев нет: