вторник, 5 апреля 2016 г.

Питання репетитору 77. Вывід грошей з НПФ.


Підкажіть, будь ласка, чи передбачено законодавцем умови дострокового виведення коштів з НПФ за ініціативою фізособи? Якщо я передумав, або в мене з'явилась якась нагальна потреба. Цікавить саме виведення коштів, нехай з штрафами чи комісіями, а не перевід у інший НПФ. 

Не треба збуритись, а просто спитайте, як найкращим чином організувати сімейний капітал за допомогою НПФ. Ви можете використати недавньою моєю правозицією: http://pensioneriya.blogspot.com/2016/04/blog-post.html. Розкажіть доклвдно про свою сім’ю і обставини, а я запропоную вам найкраще рішення.    

Загальна пропозиція буде такою: поки молоді і працьоваті, накопучуйте  гроші не на свою пенсію, а віддайте їх на пенсійні рахунки стареньким батькам. Все однак, вам і стане вашим, а поки що і маму з татом порадуєте себе на похвилі років, а для вас все виведе без податку.


Законодавець має власний рахунок: НПФ повинен мати довгі гроші для економіці. Тому, вкладнику звертають вітрачені податки, а переносять їх до ноступних періодів, ще й у зменшеному вигляді. А наша справа, - використовувати на свій зиск те, що законно і не заперечено.

Комментариев нет: