суббота, 7 февраля 2015 г.

Походження Всесвіту-5. Всесвіт Карлоса Кастанеди.


Попередні матеріали.



5. Всесвіт Карлоса Кастанеди.


Не існує ніякого світу матеріальних об’єктів, лише Всесвіт енергетичних полів – еманацій.

Еманації неможливо описати, хоч вони і нагадують, в деякій мірі, променисті нитки. Неможливо осягнути в них те, що вони володіють самосвідомістю. Неможливо пояснити, що розуміється під самосвідомістю еманацій, але нитки еманацій усвідомлюють себе, вони пульсують власним життям і їх така множина, що їх число губить всякий сенс. І кожна з них – сама вічність.

Еманації завжди зібрані в пучки – великі полоси. Невимірно великий пучок створює органічні істоти. Еманації в ньому пухнасті, прозорі і світяться власним світлом. Кількість пучків еманацій дорівнює незкінченості, але в межах Землі їх 48, тобто на Землі 48 різновидів організації матерії, 48 різних структур матерії. З них 7 полос – неорганічне життя і 40 – генерують організацію матерії, що не має свідомості. Свідомість породжується трьома гігантськими пучками еманацій, що проходять через 8 великих смуг (7+1) і дозволяють сприймати відтінки: жовто – рожевий, як світло ліхтарів, персиковий і янтарний. Жовто-розовий притаманний світу рослин, персиковий – комахам. Людина в принципі, може сприймати 2 полоси органічного життя і одну – неорганічну. 46 полос еманацій людина не сприймає.

Люди, що здатні сприймати еманації, називають їх "командами". Все в світі створено еманаціями, та лише мала частина з них доступна сприйняттю людини. Те, що доступне, але чого людина не знає – це невідоме, все інше – це те, чого пізнати людина не може в принципі.

Організм любої істоти побудований так, що може захопити якусь обмежену смугу еманацій свого діапазону. Через їх тиск на організм істота і сприймає в своєму діапазоні картину Всесвіту. Для того, хто бачить, всі люди – істоти, що світяться. Світимість їх викликана еманаціями, що знаходяться в яйцеподібному коконі.Сприйняття – це настройка, коли еманації, з середини кокона, налаштовані на відповідні їм зовнішні. Ті, що їх бачать, сприймають любу істоту в вигляді міхура білуватого кольору.

Внутрішні і зовнішні еманації по суті є одні і ті ж потоки світлових волокон; а живі істоти – це крихітні бульбашки, ними створені, крихітні точки світла, прикріплені до цих безмежних струмуючих ниток еманацій. Еманації, що створюють істоту, знаходяться в середині її кокона. В процесі сприйняття світимість еманації зовні кокона заставляє внутрішні світитись яскравіше. Зовнішня світимість притягує внутрішню, захоплює її і фіксує. Еманації в своїй суті дещо більше, ніж просто потік світлових волокон -- кожна з них є джерелом енергії необмеженої потужності.

Усвідомлення людини – це особлива область світимості янтарного кольору, відмінна від інших волокон кокона підвищеною яскравістю і займає вузьку вертикальну полосу, що простяглась по правому боці поверхні кокона зверху донизу. Якщо її переміщувати в бік і в глибину, то можна отримати нові усвідомлення дійсності. Але при повернені в нормальний стан отримана інформація залишається в полосі розширення і людина нічого не може згадати. Бачення не має ніякого відношення до функції очей. Бачення – це настройка, що супроводжується, голосом бачення, голосом еманацій налаштування, не через вуха, а через свідомість.

В дійсності еманацій в подібному зображенні не існує, а є щось, чого усвідомити і описати не може ніхто. Еманації – це лише спроба хоча б якось донести людині інформацію про реальну дійсність, яку вона не в змозі до кінця ні усвідомити, ні зрозуміти.

Наступні матеріали.

1. 

Комментариев нет: